Comfort mikrofibra oprsnica za hrta

Podrobnosti:

Hrti imajo poleg vitkega telesa tudi precej globok prsni koš, kar pomeni, da se iz običajne oprsnice brez težav izmuznejo. Oprsnica, ustvarjena prav zanje, ima zadnji del podaljšan, dodatni trak pa se zapenja na najožjem delu, kjer se prsni koš konča. Tak model velja za zelo varnega, saj se hrt iz njega ne more izmuzniti.

Comfort oprsnico sestavlja več trakov, ki so oblečeni v mikrofibro. Dva takova, ki objemata prsni koš, sta po dolžini nastavljiva, zapenjata pa se z močnima plastičnima zaponkama. Poševni trak, ki poteka preko hrbta je opremljen z rinko za pripenjanje povodca, po potrebi pa ga lahko uporabljate tudi kot ročaj.

Oprsnica je udobna, sledi gibanju in se ne obrača, opozarjamo pa, da sprednji del poteka preko ramenskega sklepa. Comfort model je najuporabnejši pri psih, ki jih pri drugih modelih oprsnice izrazito motita podtrebušni trak, ali nagibanje oprsnice.

Mikrofibra je trpežna brušena mikro tkanina, na otip in izgled podobna semišu. Oprsnice iz nje so precej kompaktne in nekoliko toge, njihova površina pa je na otip mehka. Mikrofibra je vodoodbojna, se hitro suši, oprsnice pa so pralne tudi v pralnem stroju. Z uporabo in pranji barve lahko tudi obledijo.

Še več o značilnostih in primerjavi obeh modelov oprsnic (Basic in Comfort) iz naše ponudbe najdete na povezavi.

 
Razpoložljivi širini trakov:

  • 2,5 cm
  • 3,3 cm (prikazana na fotografijah)

 
Razpoložljive barve mikrofibre:

Bež
Rumena
Svetlo zelena
Svetlo rdeča
Turkizna
Temno modra
Vijolična

Vsaka Comfort oprsnica je šivana po meri vašega hrta, zato ga pred naročilom skrbno izmerite. Za merjenje si vzemite dovolj časa, hrt pa naj pri tem stoji sproščeno in zravnano. Skico, na kateri so označene potrebne mere najdete na koncu strani. Če imate z merjenjem težave, je bolje opraviti več meritev (vsaj 3) in izračunati povprečje, ali pa se za merjenje dogovorite z nami.


Naročilo Comfort oprsnice naj vključuje naslednje podatke:

  • pasma
  • spol
  • mere:

A – dolžina merjena vodoravno od zadnjega rebra na eni strani preko prsi (merite nad kostjo prsnico) do zadnjega rebra na drugi strani telesa. Najlažje jo izmerite tako, da stopite z vsako nogo na eno stran psa, pri čemer ste obrnjeni v isto stran kot pes.

B – dolžina merjena vodoravno od utora za mišicami sprednje noge preko prsnice do utora za mišicami druge sprednje noge. Najlažje jo izmerite tako, da stopite z vsako nogo na eno stran psa, pri čemer ste obrnjeni v isto stran kot pes. Utor/žleb poiščite na liniji od vihra do komolca.

C – Maksimalni obseg prsnega koša: izmerite obseg prsnega koša za sprednjimi nogami, kjer je prsni koš najgloblji.

D – Minimalni obseg prsnega koša: izmerite obseg prsnega koša, kjer je najožji – čez obe zadnji rebri. NE merite v pasu.

EHrbtna dolžina: po hrbtenici izmerite dolžino hrbta od baze vratu (pred lopaticama) do korena repa. Za pomoč pri določanju baze vratu psu nekoliko privzdignite glavo, za pomoč pri določanju korena repa psu nekoliko privzdignite rep.

  • širina trakov
  • barva mikrofibre
  • naslov za dostavo
  • način plačila

Kljub trudu, da bi bili vsi podatki pravočasno objavljeni, se lahko pripeti, da zaloga poide preden uspemo osvežiti spletno stran. V takem primeru vas prosimo za razumevanje.