Ovratnica za mladička – iz mikrofibre

Podrobnosti:

Predstavljen tip ovratnice je prilagojen psičkom v obdobju rasti. Ovratnica je široka 2,5 cm, velikost pa je nastavljiva med 20 in 33 cm. Širina in velikost ustrezata predvsem mladičem whippetov, lurcherjev in salukijev. Pri italijanskih hrtih in whippetih ta velikost običajno zadošča do konca rasti.

Ovratnica za mladička iz mikrofibre je v celoti oblečena v tapetniško tkanino iz poliestra, v njenem jedru pa je najlonski trak. Mikrofibra je trpežna brušena mikro tkanina, na otip in izgled podobna semišu. Ovratnice iz nje so precej kompaktne in nekoliko toge, njihova površina pa je na otip mehka. Nastavljanje velikosti je zaradi kompaktnosti in lastnosti mikrofibre malce težje kot pri ovratnicah iz blaga. Mikrofibra je vodoodbojna, se hitro suši, ovratnice pa so pralne tudi v pralnem stroju.

Enak tip ovratnice izdelujemo po meri tudi v drugih širinah, več informacij o tem lahko najdete v objavi Ovratnica brez zatega iz mikrofibre.

Prednosti ovratnice za mladička so:

  • nima zateznega dela, kar omogoča prijetno navajanje mladička na ovratnico in učenje hoje na povodcu
  • v primerjavi z zelo majhnimi polzateznimi ovratnicami ima večje območje nastavljivosti in je zato uporabna dlje časa
  • nima plastičnih delov
  • je varna za uporabo tudi kadar mladič ni pod skrbnikovim nadzorom
Ilustracija pasje glave označuje zanko, skozi katero ovratnico pravilno nadenete preko pasje glave.

Ovratnico raztegnete do velikosti, ki gre enostavno čez psičkovo glavo. Ko jo nadenete, jo z drsnikom nastavite na primerno velikost, pri kateri pod ovratnico še lahko vstavite prst ali dva. Povodec pripnete na polkrožno rinko. Preden ovratnico snamete, jo s pomočjo drsnika ponovno raztegnete.

Razpoložljive barve:

Bež
Turkizna
Rumena
Temno modra
Svetlo zelena
Svetlo rdeča

Naročilo ovratnice za mladička naj vsebuje naslednje podatke:

  • tip ovratnice: ovratnica za mladička – iz mikrofibre
  • barva
  • naslov za dostavo
  • način plačila

Več splošnih informacij o izdelkih, njihovi negi, naročanju, kako izmeriti psa ter odgovore na druga pogosto zastavljena vprašanja najdete na strani FAQ.