Pomembno obvestilo / Dobavni rok

Spoštovane stranke,

zaradi izjemno zaskrbljujoče situacije s koronavirusom bodo lahko vaša naročila do nadaljnega odposlana z zamikom. Pošiljke bomo oddajali redkeje, da se izognemo prepogostim obiskom poštnih poslovalnic.

Pri svojem delu spoštujemo vsa priporočila in delamo samo zdravi. Delamo samo z umitimi rokami, prav tako redno razkužujemo vse delovne površine in smo izjemno previdni pri pakiranju naročil.

Od 16. 3. 2020 dalje omogočamo le plačila po predračunu, saj bo dostava pošiljk s plačilom po povzetju zaradi ukrepov, ki jih Pošta Slovenije izvaja zaradi preprečitve širjenja korona virusa, najverjetneje motena.

Mednarodni prenos pošiljk je močno okrnjen, zaradi odpovedi letov in zapiranja letališč pošiljanje v nekatere države ni mogoče. Seznam teh držav se vsakodnevno spreminja, zato je najbolje da nas o možnosti dostave v vašo državo povprašate preko emaila in bomo sproti preverili. Zaradi omejenega prenosa pošte bodo mednarodne pošiljke na cilj verjetno potovale dlje časa kot običajno, žal na to nimamo vpliva.

Ostanite zdravi,
Simona Strle


Spoštovane stranke,

naši izdelki so narejeni ročno po naročilu, takšno delo pa zahteva precej časa. Dobavni rok je neposredno odvisen od zasedenosti z naročili in se seveda tudi spreminja. Trenutno na naročila čakate približno teden dni od oddaje naročila/prejema plačila.

Razumemo, da si želite izdelke prejeti takoj, ko jih naročite, vendar to žal ni izvedljivo. Delamo s polno paro in vas lepo prosimo za potrpežljivost.  O predvidenem dobavnem roku ste vedno obveščeni preko elektronske pošte, ko oddate svoje naročilo. Če vam dobavni rok ne ustreza, lahko naročilo še v istem dnevu prekličete.
Nujnih naročil ne sprejemamo oz. ne izpolnjujemo zahtev po prednostni obravnavi.

Hvala za razumevanje,
Simona Strle