Info

Postopek nakupa

1. Korak: oddaja naročila

Naročila in vprašanja sprejemamo preko elektronske pošte, naš naslov je: infogalgina@gmail.com

Prosimo, da pri naročanju izdelkov navedete vse podatke, ki jih potrebujemo za naročilo (tudi natančno izmerjene mere), mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Če ste naše izdelke že naročali in so ustreznih dimenzij, potem ob ponovnem naročilu nove mere niso potrebne (to nikakor ne velja za odraščajoče mladiče).

Naročilo lahko prekličete v roku ene ure po oddaji.

2. Korak: potrditev naročila in plačilo

Z odgovorom na vaše sporočilo bomo potrdili sprejem vašega naročila, ter vas seznanili s končnim zneskom nakupa ter predvidenim dobavnim rokom.

Če je bilo naročilo pomanjkljivo, vas bomo prosili, da ga dopolnite. Če naročila iz kakršnega koli razloga ni mogoče izpolniti, se bomo dogovorili za katero izmed drugih možnosti oz. naročilo zavrnili. Šele, ko dorečemo vse podrobnosti, bomo naročilo upoštevali in bo šlo v nadaljnjo obdelavo.

Za domača naročila sprejemamo plačilo po predračunu (nakazilo na TRR ali PayPal) ali plačilo po povzetju, za naročila iz tujine pa sprejemamo le predplačila.

V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, boste preko elektronske pošte prejeli predračun s potrebnimi podatki za plačilo. Če ste izbrali plačilo preko PayPala vam bomo poslali tudi ustrezen nalog za plačilo z izbrano metodo. Preko e-pošte vas bomo obvestili o prejemu plačila ter o predvidenem roku izdelave, vaše naročilo pa bo preusmerjeno v nadaljnjo obdelavo.

3. Korak: izdelava in odprema naročila

Vsako naročilo izdelamo individualno, zato ta proces traja nekaj časa, odvisen je predvsem od zasedenosti z naročili ter njihove zahtevnosti.
Ko naročilo odpošljemo, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte, v obvestilu prejmete tudi številko pošiljke. Vsa naročila odpošljemo preko Pošte Slovenija.

Za kakršne koli informacije v zvezi z naročili smo vam na voljo preko elektronske pošte.