Info

Poštnina in dostava

Vsakega kupca ob naročilu obvestimo kakšni so stroški pošiljanja za točno določeno naročilo. Veliko strank pa, razumljivo, ta strošek zanima še preden se pričnejo resneje zanimati za naročilo, zato smo za lažjo predstavo pripravili preglednico z okvirnimi stroški pošiljanja za najpogosteje naročene izdelke.

Poštnina

Poštnino obračunamo glede na težo po aktualnem ceniku Pošte Slovenije, ki dostavi vsa naročila znotraj Slovenije.

Bodite pozorni na to, da se znesek poštnine za domača naročila razlikuje tudi glede na način plačila. Poštni stroški pri plačilu po povzetju sestojijo iz poštnine, odkupnine (1,45 EUR) in vplačila UPN naloga (do zneska 98 EUR ta znaša 1,15 €, za zneske višje od 98 EUR pa znaša 1,17 % celotnega zneska) in so v tabeli že sešteti.

Razpredelnici s stroški pošiljanja sta zgolj informativni. Poštni stroški se od navedenih lahko razlikujejo glede na individualne lastnosti naročenih izdelkov.

Okviren čas dostave (za zamude ne odgovarjamo)

  • Slovenija: 1-3 delovne dni
  • Evropa: 5-10 dni
  • ZDA: 1-4 tedne
  • Avstralija: 2-6 tednov
  • Kanada: 4-8 tednov
  • Ostale države: 4-8 tednov

Vsakega kupca preko elektronske pošte obvestimo, kdaj je bilo naročilo odposlano, v obvestilu pa prejmete tudi številko pošiljke.

Nekatere države s Slovenijo nimajo sklenjene pogodbe o skeniranju pošiljk, zato natančnih informacij o tem kje se pošiljka nahaja po tem, ko zapusti Slovenijo, ni mogoče pridobiti. Takšne države so na primer: Avstrija, Kanada, Avstralija. Natančnejši podatki so običajno ponovno na voljo, ko pošiljka prispe v naslovnikovo državo in jo prevzame domači ponudnik poštnih storitev.

Hitra/ekspresna dostava v tujino

Pošiljke lahko v tujino odpremimo tudi s hitro ali ekspresno dostavo. Ker se cene med državami glede na hitrost dostave in teže pošiljke precej razlikujejo, nas prosim kontaktirajte za točen izračun poštnine.

Dostava bo izvršena preko DPD, DHL ali GLS podjetja v 1-5 delovnih dneh, odvisno od lokacije in vrste storitve, pošiljka pa bo odpremljena s sledljivostno številko. Za uspešno odpremo in dostavo pošiljke nujno potrebujemo točen naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko naslovnika.

Za kakršne koli dodatne infomacije in vprašanja smo na voljo preko elektronske pošte.