Pomoč

Poštnina in dostava

V spodnji preglednici so navedeni okvirnimi stroški pošiljanja za najpogosteje naročene izdelke. Ker se naročeni izdelki med seboj lahko precej razlikujejo, poštnine v naprej ni mogoče natančno določiti. Stroške pošiljanja obračunamo individualno ob oddaji naročila in takrat z njimi kupca tudi seznanimo.

Razpredelnica je informativne narave. Dejanska poštnina se od navedene lahko razlikuje in se individualno obračuna za vsako naročilo.

Domača naročila

Poštnino obračunamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija in se razlikuje glede na težo pošiljke, dimenzije ter vrsto storitve.

Vse pošiljke odpošljemo s sledljivostno številko, ob prevzemu podpis naslovnika navadno ni potreben. Dostavo po Sloveniji opravi Pošta Slovenije v treh delovnih dneh po oddaji pošiljke (za morebitne zamude ne odgovarjamo). Vsakega kupca preko elektronske pošte obvestimo, kdaj je bilo naročilo odposlano in pripišemo številko pošiljke.

Mednarodna naročila

Poštne stroške za dostavo v tuje države obračunamo glede na težo pošiljke, dimenzije pošiljke, lokacije kupca in vrste storitve. Privzeti način pošiljanja je preko nacionalnih pošt (standardna dostava). Vse pošiljke odpošljemo s sledljivostno številko, ki jo kupec prejme v elektronskem sporočilu o oddani pošiljki. Ob dostavi naslovnikov podpis navadno ni potreben.

Mednarodne pošiljke v tranzitu med pošiljateljevo in naslovnikovo državo običjano niso skenirane. Natančnejši podatki so običajno na voljo, ko pošiljka prispe v naslovnikovo državo in jo prevzame tamkajšnji ponudnik poštnih storitev.

Okviren čas dostave v tujino: (za zamude ne odgovarjamo):

  • Evropa: 5-15 dni
  • ZDA: 2-4 tedne
  • Avstralija: 2-6 tednov
  • Kanada: 3-8 tednov
  • Ostale države: 4-8 tednov

Hitra/ekspresna dostava v tujino

Pošiljke lahko v tujino odpremimo tudi s hitro ali ekspresno dostavo. Ker se cene med državami glede na hitrost dostave in teže pošiljke precej razlikujejo, nas prosim kontaktirajte za točen izračun poštnine.

Dostava bo izvršena preko DPD, DHL ali GLS podjetja v 1-5 delovnih dneh, odvisno od lokacije in vrste storitve, pošiljka pa bo odpremljena s sledljivostno številko. Za uspešno odpremo in dostavo pošiljke nujno potrebujemo točen naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko naslovnika.

Težave pri dostavi

V primeru težav pri dostavi, se prosim čimprej obrnite na nas preko elektronskega naslova [email protected].

Za kakršne koli dodatne infomacije in vprašanja smo na voljo preko elektronske pošte.