Novice,  Ostali izdelki

Mat črno okovje

Predstavljamo vam novo možnost okovja za ovratnice v nesvetleči črni izvedbi. Z njim lahko pasje ovratnice kaj hitro postanejo še bolj elegantne, prefinjene in moderne. Morda vas bo pritegnila njegova nevpadljivost v kombinaciji s temnimi barvami tkanin ali pa ga boste izbrali le zato, ker si želite malo spremembe in popestritve v pasji garderobi. Zagotovo pa ga bodo najbolj veseli tisti skrbniki, ki imajo sami, ali pa celo njihovi kužki alergijio na nikelj.

Možnosti

Mat črno okovje je zaenkrat na voljo za naslednje izdelke:

  • martingalne ovratnice 5 cm, 3,8 cm, 2,5 cm
  • ovratnice brez zatega 5 cm, 3,8 cm, 2,5 cm
  • ovratnice za mladičke

Material

Osnova varjenih polkrožnih rink in drsnikov za nastavljanje velikosti je jeklo, osnova povezovalnih drsnikih pa cinkova zlitina. Površinska obdelava v mat črni barvi je dosežena z elektroforeznim barvanjem. Okovje ne vsebuje niklja.

Obraba

Obraba črnega barvnega sloja na okovju je pričakovana in normalna. Da bo izdelek čim dlje ostal lep in uporaben, ravnajte z njim kar se da skrbno in nežno. Okovje ni odporno na korozijo.

Identifikacijske obeske in druge dodatke pritrdite na ovratnico z dovolj velikim karabinčkom, tanko vrvico za obeske za ključe ali verižico iz kroglic. Odsvetujemo pritrjevanje s spiralnimi/razcepljenimi rinkami za ključe, ker povzročijo praske na kovini.

Zaloga

Ali bo mat črno okovje ostalo v stalni ponudbi, še ni odločeno. Zalogo bomo na začetku prilagajali glede na povpraševanje. Če bo to zadostno, bomo uvrstili črno okovje tudi v stalno ponudbo in razširili možnost še na druge izdelke. Občasno se lahko zgodi, da zaloga poide in bo dobavni rok za izdelke s črnim okovjem daljše.


Naročanje

Za izdelavo izdelka s črnim okovjem je potrebno doplačilo po aktualnem ceniku. Če želite naročiti ovratnico s črnim okovjem, to prosim pripišite v naročilo poleg ostalih obveznih podatkov.