Info

Poštni stroški in načini plačila

Vsakega kupca ob naročilu obvestimo kakšni so stroški pošiljanja za točno določeno naročilo. Veliko strank pa, razumljivo, ta strošek zanima še preden se pričnejo resneje zanimati za naročilo, zato smo za lažjo predstavo pripravili preglednico z okvirnimi stroški pošiljanja za najpogosteje naročene izdelke.

Poštnina

Poštnino obračunamo glede na težo po aktualnem ceniku Pošte Slovenije, ki dostavi vsa naročila znotraj Slovenije. Vse pošiljke odpošljemo s priporočeno pošto, zato je ob dostavi potreben podpis kupca. Bodite pozorni na to, da se znesek poštnine razlikuje tudi glede na način plačila (priporočena pošiljka je cenejša od priporočene pošiljke z odkupnino).

Poštni stroški pri plačilu po povzetju sestojijo iz poštnine, odkupnine (1,22 EUR) in vplačila UPN naloga (do zneska 98 EUR ta znaša 1,05 €, za zneske višje od 98 EUR pa znaša 1,07 % celotnega zneska) in so v tabeli že sešteti.

Poštnina se razlikuje glede na lastnosti (število/velikost/širina/kombinacija) naročenih izdelkov in uporabljenih materialov, zato je treba razpredelnico razumeti zgolj informativno.

Okviren čas dostave (za zamude ne odgovarjamo):

  • Slovenija: 1-3 delovne dni
  • Evropa: 5-10 dni
  • ZDA: 1-4 tedne
  • Avstralija: 2-6 tednov
  • Kanada: 4-8 tednov
  • ostale države: 4-8 tednov

Vsakega kupca preko elektronske pošte obvestimo, kdaj je bilo naročilo odposlano. Domačim strankam sporočimo sledljivostno številko le na zahtevo, kupcem iz tujine pa jo vedno zapišemo v sporočilo o odposlanem paketu. Nekatere države s Slovenijo nimajo sklenjene pogodbe o skeniranju pošiljk, zato natančnih informacij o tem kje se pošiljka nahaja po tem, ko zapusti Slovenijo, ni mogoče pridobiti. Takšne države so na primer: Avstrija, Kanada, Avstralija.

Načini plačila

Za domača naročila omogočamo plačilo po predračunu (UPN nalog, PayPal) in plačilo po povzetju. Pri izbiri plačila po predračunu odpošljemo pošiljko šele po prejemu plačila.

Za naročila iz tujine sprejemamo samo plačila po predračunu.

Za vse dodate informacije nas prosim kontaktirajte preko elektronske pošte.